Werken met plezier aan comfortabel wonen

Comfort Partners is een unieke speler in de woningbouwbranche. We zijn constant in beweging en ontwikkelen onszelf iedere dag. Met de kennis die de afgelopen veertig jaar is opgedaan, hebben wij inmiddels al tienduizenden woningen voorzien van installaties en zorgen wij ervoor dat de installaties van ruim 350.000 woningen dagelijks comfortabel en probleemloos functioneren. Dat doen we door het hele land. Want, met ruim 400 medewerkers zijn we een organisatie die altijd dichtbij aanwezig is. 

Onze ruim 400 medewerkers maken het verschil bij onze klanten

Het mooiste wat je kunt maken, is de toekomst. Hoe ziet ons land eruit over 50 jaar? Waar wonen en werken we dan? Hoe verplaatsen we ons? Bij alle TBI-ondernemingen zijn we altijd bezig met de toekomst. Wat we vandaag ontwerpen, bouwen, installeren en aanleggen, bepaalt hoe Nederland er morgen uitziet. Jouw expertise kunnen wij daar goed bij gebruiken. Doe jij met ons mee? We zijn een organisatie met korte lijnen en directe sturing. De afzonderlijke vestigingen werken zelfstandig en kunnen flexibel en adequaat inspelen op de ontwikkelingen in de woningbouwmarkt.

Ons (t)huis is één van de belangrijkste plaatsen in ons leven. Genoeg redenen om hier een comfortabel leefklimaat te creëren. 

 • Ligt jouw hart in de installatietechniek? 
 • Ben je op zoek naar een goede werksfeer bij een persoonlijk bedrijf ?
 • Wil je graag je handen uit de mouwen steken?

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat wij te bieden hebben:

 • Aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor zelfontplooing door verdere scholing en studie 
 • Alle kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien 
 • Gezonde werkdruk
 • Fruit tijdens je werk
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband
 • Waardering voor jouw inzet!
 • TBI Studiefonds voor studerende kinderen
 • Fietsplan voor woon-werk verkeer
 • TBI Innovatieprijs voor het beste (duurzame) idee 
 • Korting op jouw sportschool abonnement
 • Jaarlijkse veiligheidsdag
 • Jong TBI ; de jongerenorganisatie van TBI (vergroten van je netwerk, kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling)
 • Jaarlijkse zomerBBQ op de vestiging
 • Bedrijfsmiddelen passend bij jouw functie
 • En bovenal .................... een goede collegiale sfeer waar we samen met elkaar werken aan de toekomst van onszelf, onze onderneming en de woningbouw in Nederland!

Maak jij het verschil? Onze HR-medewerkers staan voor je klaar!

contact met de recruiter

Barry van Ede, HR manager

Anne Elsinga, HR adviseur

Richard Cozijnsen, recruiter

Certificering:

Comfort Partners Erkend leerbedrijf

Wij staan altijd open voor nieuwe inzichten en ontwikkelingen

Als stagiair, afstudeerder of trainee kun je daar een belangrijke rol in spelen! Door deel te nemen aan onze dagelijkse werkzaamheden ontwikkel je jezelf op persoonlijk en professioneel vlak en kun je ons adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van ons aanbod en onze processen. 

Stage lopen 

Bij Comfort Partners is er regelmatig ruimte voor MBO-, HBO- en WO-studenten om stage te lopen. Een aantal maanden maak je deel uit van ons team en werk je samen met onze vaste medewerkers aan uitdagende projecten. Je leert verschillende aspecten uit het vak en ontwikkelt je eigen kwaliteiten. Een technische opleiding is hierbij een pré, maar ook voor studenten die geen technische opleiding volgen is er regelmatig een plek vrij. 

Afstuderen

Ook afstuderen bij Comfort Partners is voor MBO-, HBO- en WO-studenten mogelijk. Afhankelijk van jouw opleidingsrichting ga je samen met één van onze vaste medewerkers op zoek naar mogelijkheden tot verbetering binnen onze organisatie. Nadat er een interessant vraagstuk is vastgesteld ga je aan de slag met de opdracht of het onderzoek. Je kunt alle middelen binnen onze organisatie gebruiken en krijgt begeleiding van ervaren medewerkers. Zo werk je aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en help je mee aan het verbeteren van onze organisatie! 

Traineeship bij TBI acdmy

Voor innovatieve en ondernemende WO-afgestudeerden is er een traineeprogramma dat door TBI wordt georganiseerd. Dit tweejarig traineeship van TBI acdmy biedt jongeren de kans om een uitdagende carrière binnen TBI vorm te geven. Hiermee kunnen zij werken aan hun toekomst binnen hun vakgebied. Meer informatie over de TBI acdmy en het traineeship? Klik hier

BBL-plek: werken en leren combineren

Vind jij de combinatie van werken en leren aantrekkelijk? Ben jij gedreven, enthousiast, praktisch ingesteld en communicatief vaardig? Dan ben je bij Comfort Partners van harte welkom. Om voor het BBL-traject in aanmerking te komen heb je minimaal een MBO diploma niveau 2. De opleiding is dan bij voorkeur richting werktuigbouwkunde en/of installatietechniek. Het is een voordeel als je ook al een geldig VCA certificaat hebt of bereid bent deze te halen. Een rijbewijs is een pre.

Maak kennis met onze collega's en lees hun verhaal

Ervaringen

Sollicitatieprocedure

Bij Comfort Partners hebben we vaak meerdere vacatures open staan. Van BIM modelleur tot financieel expert, van de provincie Groningen tot aan de provincie Zeeland. Zit er een vacature tussen die goed bij jou past? Dan komen we graag met je in contact! Reageren doe je via de groene sollicitatieknop bij de vacature. Daar kun je jouw gegevens invullen. Vervolgens worden je gegevens naar één van onze HR-medewerkers gestuurd. 

Sollicitatie ontvangen

Nadat onze HR-medewerker jouw sollicitatie heeft ontvangen in het HR-systeem, neemt ze contact op met de manager van de betreffende afdeling. Zij kijken samen of jouw curriculum vitae en motivatiebrief aansluiten op de vacature. Als er genoeg aanknopingspunten zijn, wordt je uitgenodigd voor een gesprek bij de betreffende vestiging. Ook als er niet genoeg aanknopingspunten zijn neemt de HR-medewerker contact met je op. 

Het TBI studiefonds

Iedere dag een leuke dag

Jouw toekomstige baan vind je hier

Vacatures