WONEN MET COMFORT

Bij Comfort Partners zorgen we voor het beste leefklimaat in uw woning. Dat doen we door het installeren van hoogwaardige installaties. Van zonnepanelen tot elektrische laadpunten en van CV-ketels tot warmtepompen. Comfort Partners luistert graag naar uw wensen en zoekt samen met u naar de meest comfortabele oplossing. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat. Dat is aandacht voor wonen!

Eerste hulp bij storingen

Heeft u last van een storing? Bij Comfort Partners staan we voor u klaar. U kunt een afspraak maken met een monteur, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Bekijk onderaan deze pagina onze kaart Eerste hulp bij storingen. 

Zelf een storing oplossen?

Sommige storingen zijn relatief eenvoudig zelf te verhelpen, door bijvoorbeeld bij te vullen of te ontluchten. Wij helpen u graag met instructiefilmpjes en een stappenplan.

Bekijk deze instructievideo van Remeha

Bekijk deze instructievideo van Remeha

WIJZIGING DOORGEVEN

Het kan voorkomen dat uw persoonsgegevens zijn aangepast, u een andere installatie heeft gekregen of dat er een andere verandering plaatsvindt. Bij Comfort Partners horen we het graag als dit van toepassing is. Zo blijven we altijd op de hoogte van uw situatie en kunnen we u altijd blijven voorzien van de best passende service. 

Welke wijzigingen doorgeven?

Een aantal zaken zijn belangrijk om aan ons door te geven. Dit betreft de volgende onderwerpen: 

  • Naam wijziging; bijvoorbeeld als u net getrouwd bent of uw naam wegens andere redenen veranderd is. 
  • Verhuizing; wij ontvangen graag uw nieuwe adresgegevens.
  • Onderhoudspakket; indien u een ander onderhoudspakket wilt gebruiken, kunt u dit aan ons laten weten. 
  • Soort installatie; indien u een nieuwe installatie heeft, horen wij dit graag. 
  • Automatische incasso; indien u de betaling over wilt zetten naar een automatische incasso. 
  • Opzegging; wij horen graag van u waarom u wilt opzeggen. 

Wilt u een wijziging aan ons doorgeven, maar staat het onderwerp er niet bij? Neem dan contact op met een vestiging bij u in de buurt.