Blijvend in ontwikkeling

Onze organisatie

Ons (t)huis is één van de belangrijkste plaatsen in ons leven. Een fijn (t)huis bevordert onze fysieke en mentale gezondheid. Genoeg redenen om hier een comfortabel leefklimaat te creëren. Comfort Partners helpt u daarbij. Door het installeren van hoogwaardige installaties creëren wij comfort en gemak in én rondom uw woning. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat. Dat is betekenisvol wonen!

Onze doelstelling

Het creëren van een betekenisvolle woonomgeving drijft onze ruim 400 medewerkers iedere dag om de beste (technische) oplossingen en serviceconcepten te ontwikkelen. Dat doen we door consumentgericht te denken en te handelen. Hierdoor willen wij ons blijven verbeteren, waardoor wij uitgroeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in de Nederlandse woningbouwmarkt. 

Onze kernwaarden

Iedereen tevreden 
Het gaat daarbij om het behalen van een hoge mate van klanttevredenheid, zodat we zeker weten dat we altijd inspelen op de wensen van onze klanten.

Wij spreken elkaars taal
We vinden het belangrijk dat we zowel intern als extern duidelijk met elkaar communiceren. We zijn transparant en proberen elkaar altijd te begrijpen.

Wij leren elke dag  
Het is belangrijk om iedere dag te blijven leren. Zo maken we optimaal gebruik van kennis en ervaring uit de markt. Dat zorgt ervoor dat we altijd op de juiste manier kunnen inspelen op de vraag van onze klant.

Eenvoud is troef
Praktische en eenvoudige processen zijn zeer belangrijk. We maken het probleem niet groter dan het is en lossen het graag snel op.