Service met een lach

Beheer en onderhoud

In de bestaande bouw is het enorm belangrijk om gebruik te maken van hoogwaardige installaties. Comfort Partners ondersteunt u hierbij door de installaties te onderhouden, aan te passen of te vervangen. In grote of kleine hoeveelheden. Altijd met veel verantwoordelijkheid en een klantgerichte aanpak. Zo maken we de woningen niet alleen gezonder en veiliger, maar ook duurzamer en slimmer.

Regelmatig onderhoud aan de installaties in woningen en woongebouwen voorkomt storingen, onveilige situaties en onnodig energieverbruik. Daarnaast zorgt het ook voor het verhogen van de levensduur van de installaties, het verlagen van het energieverbruik en bevordert het de duurzaamheid. Bij Comfort Partners staan we altijd klaar. 

Contracten op maat

Op de zakelijke markt werkt Comfort Partners voornamelijk samen met VVE's, beleggers, vastgoedbeheerders en corporaties, maar ook voor andere organisaties staan wij altijd klaar. We onderhouden installaties in bijna al het onroerend goed: van bestaand wooncomplex tot nieuwbouw projecten. Bij iedere klant maken we een contract op maat. Dat betekent dat u nooit te veel betaalt en dat we service bieden die bij uw project, organisatie of complex past.

 

Alle projecten

Lees meer

Ok cv - veilig, betrouwbaar en besparend onderhoud

OK CV is een vrijwillig kwaliteitslabel dat is ontwikkeld door UNETO-VNI (de ondernemersorganisatie voor technische installatiebedrijven), VFK (de vereniging van ketelfabrikanten) en de RvO (voorheen Agentschap NL). OK CV krijgt financiële steun van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Gediplomeerde monteurs - hèt kwaliteitslabel

De overheid heeft aangekondigd dat vanaf 2019 installatiemonteurs aan minimum erkenningseisen moeten voldoen, nadat de Onderzoeksraad voor de Veiligheid de noodklok had geluid over de vele ongelukken met koolmonoxide. Tot die tijd is OK CV het enige label dat u garandeert dat uw onderhoudsmonteur gediplomeerd is en volgens een helder stappenplan werkt.

Veiliger met ok cv - voorkom ongelukken

Wekelijks veroorzaken moderne cv-ketels in Nederland gemiddeld twee gevallen van koolmonoxidevergifitiging. Koolmonoxide is een reukloos, dodelijk gas. Kies voor veiligheid. Kies voor een onderhoudsmonteur met een gedegen opleiding die werkt volgens een transparant stappenplan. 

Bespaar energie - goed onderhoud tegen verspilling

Veel cv monteurs laten uw cv ketel op fabrieksinstelling staan, waardoor uw geld onnodig de schoorsteen uit vliegt. De Energie Service Specialisten van OK CV stellen uw ketel zo zuinig mogelijk af en wijzen u op mogelijkheden voor energiebesparing. 

Veiliger - voorkom koolmonoxidevergiftiging

In Nederland vallen belanden jaarlijks honderden slachtoffers in het ziekenhuis door koolmonoxidevergiftiging en vallen er 5 tot 10 doden. In de helft van de gevallen is de oorzaak een moderne cv ketel. Door uw cv ketel regelmatig te laten onderhouden verkleint u de kans op ongelukken.

"Wij hebben AANDACHT VOOR WONEN voor nu en in de toekomst." Zo maken wij het VERSCHIL!

Contact opnemen