Sponsorcontract voor Halte Zomervilla

07 okt 2020

Comfort Partners draagt Halte Zomervilla een warm hart en een warm thuis toe.

Bij Halte Zomervilla wordt een thuis geboden die iedere ouder voor zijn kind wenst met als belangrijkste pijlers: liefde, sfeer, aandacht, welzijn, respect en verbondenheid met de omgeving. 

Halte Zomervilla is niet zomaar een huis maar een thuis waar een thuis waar ieder EVMB (Ernstig Verstandelijk Meervoudig Beperkt) kind krijgt wat hij of zij nodig heeft; zorg op maat. In een duurzame omgeving waar buiten en binnen met elkaar verbonden zijn. Een mooie en fijne plek waar Comfort Parters graag een bijdrage aan levert.

In de vorm van een sponsorcontract verzorgen wij hier met alle plezier het beheer en onderhoud van de verwarmingsinstallaties. 

Want .... Je huis is een belangrijke plek in je leven. Misschien wel de belangrijkste. Vast staat dat een prettige woning goed is voor lichaam en geest. Daarom doe je er verstandig aan om een comfortabel leefklimaat te creëren. Comfort Partners helpt je daarbij. Onze organisatie heeft de kennis, ervaring en drive om van ieder huis een thuis te maken. We snappen verwarmings- en koelsystemen. Bij ons kun je terecht voor zonnepanelen, en laadpunten en we begrijpen elektrotechnische installaties. We maken nieuwe woongebouwen en bestaande woningen gezond, slim en duurzaam.

Daar zijn we van! En da’s fijn thuiskomen.