actueel

16 sep 2021

Datateam Comfort Partners groeit

Comfort Partners investeert veel in data-analyse om baanbrekende inzichten te verkrijgen. Met deze inzichten gaan we zorgen voor positieve ontwikkelingen in de bedrijfsvoering en een grotere klantbetrokkenheid.

06 mei 2021

Samen Fit voor Spieren voor Spieren

Comfort Partners wordt Samen Fit en steunt hiermee Stichting Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De deelname aan deze mooie en sportieve actie is een logische keuze voor Comfort Partners. We gaan wandelen, hardlopen of fietsen! Alle medewerkers van Comfort Partners kunnen hieraan deelnemen. Er zijn verschillende afstanden, passend bij zowel beginners als gevorderde sporters. Het gaat om de uitdaging en het doel om fit en vitaal te blijven, ook tijdens Corona. In september 2021 willen we tegelijkertijd, maar op afstand, ons doel gaan behalen.

19 apr 2021

TBI Jaarverslag

TBI heeft een sterk jaar achter de rug, ondanks dynamische en lastige omstandigheden. De bedrijfsopbrengsten en het bedrijfsresultaat zijn in 2020 opnieuw duidelijk gestegen. Er is sprake van een gezonde cashflow en liquiditeit en een goede solvabiliteit. Tegelijk is de orderportefeuille tot een recordhoogte toegenomen. De medewerkers van onze ondernemingen hebben onder lastige omstandigheden een prima prestatie geleverd.

24 feb 2021

Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners | TBI in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros

Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners | TBI in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros. Hiermee is hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd.

16 feb 2021

Gewoon Goed Geregeld tijdens de sneeuw

Laat de sneeuw maar komen! Gisteren stonden op vrijwel alle nieuwssites berichten (o.a. NOS, RTL): “cv-installateurs en monteurs worden platgebeld, zegt Techniek Nederland”. Comfort Partners heeft de weersverwachting goed in de gaten gehouden en adequaat gehandeld. De lijst van maatregelen lag klaar voordat de eerste sneeuwvlok viel. De proactieve communicatie aan onze klanten heeft ook bijgedragen aan ontzettend veel leuke positieve berichten en bedankjes.

04 nov 2020

Opdracht voor project Ravesteynplein in Vlissingen

Comfort Partners en De Kok Bouwgroep tekenen vandaag de overeenkomst voor het project Ravesteynplein in Vlissingen voor de uitvoering van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

03 nov 2020

De Stationstuin in Barendrecht wordt prachtig

Op de voormalige zwembadlocatie ’t Keerpunt in Barendrecht heeft de gemeente Barendrecht samen met BAM Wonen in januari het officiële startsein gegeven voor de bouw van 82 appartementen in de Stationstuin. Naar verwachting worden de eerste appartementen eind 2020 opgeleverd. Comfort Partners verzorgt in de woningen de installatie van de vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp.

29 okt 2020

Interview met Comfort Partners en Nijburg Industry Group in InstallatieTotaal

Onlangs verscheen er in InstallatieTotaal een interview met Comfort Partners en Nijburg Industry Group. Lees het gehele interview hier!

12 okt 2020

Opdracht voor installatiewerk Gasthouderskwartier Arnhem

Tussen het spoor en de rivier komt Nieuwe Kadekwartier. Een gaaf, nieuw Arnhems stadsdeel waar de industriële historie toekomst krijgt. Nieuwbouwwoningen en karaktervolle rijksmonumenten, voormalige fabrieksgebouwen en oude pakhuizen wisselen elkaar af. Samen bieden ze een aanbod van creatieve werkplekken, bijzondere huizen, stoere hotspots en places to be. Comfort Partners heeft de opdracht gekregen voor het uitvoeren van het installatiewerk in 51 woningen in Arnhem.

07 okt 2020

Sponsorcontract voor Halte Zomervilla

Comfort Partners draagt Halte Zomervilla een warm hart en een warm thuis toe.