actueel

24 feb 2021

Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners | TBI in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros

Per 1 januari 2021 is woningbouw specialist Comfort Partners | TBI in regio Zeeland samengevoegd met technisch dienstverlener Croonwolter&dros. Hiermee is hoog kennisniveau en regionale slagkracht herenigd.

16 feb 2021

Gewoon Goed Geregeld tijdens de sneeuw

Laat de sneeuw maar komen! Gisteren stonden op vrijwel alle nieuwssites berichten (o.a. NOS, RTL): “cv-installateurs en monteurs worden platgebeld, zegt Techniek Nederland”. Comfort Partners heeft de weersverwachting goed in de gaten gehouden en adequaat gehandeld. De lijst van maatregelen lag klaar voordat de eerste sneeuwvlok viel. De proactieve communicatie aan onze klanten heeft ook bijgedragen aan ontzettend veel leuke positieve berichten en bedankjes.

04 nov 2020

Opdracht voor project Ravesteynplein in Vlissingen

Comfort Partners en De Kok Bouwgroep tekenen vandaag de overeenkomst voor het project Ravesteynplein in Vlissingen voor de uitvoering van de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

03 nov 2020

De Stationstuin in Barendrecht wordt prachtig

Op de voormalige zwembadlocatie ’t Keerpunt in Barendrecht heeft de gemeente Barendrecht samen met BAM Wonen in januari het officiële startsein gegeven voor de bouw van 82 appartementen in de Stationstuin. Naar verwachting worden de eerste appartementen eind 2020 opgeleverd. Comfort Partners verzorgt in de woningen de installatie van de vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp.

29 okt 2020

Interview met Comfort Partners en Nijburg Industry Group in InstallatieTotaal

Onlangs verscheen er in InstallatieTotaal een interview met Comfort Partners en Nijburg Industry Group. Lees het gehele interview hier!

12 okt 2020

Opdracht voor installatiewerk Gasthouderskwartier Arnhem

Tussen het spoor en de rivier komt Nieuwe Kadekwartier. Een gaaf, nieuw Arnhems stadsdeel waar de industriële historie toekomst krijgt. Nieuwbouwwoningen en karaktervolle rijksmonumenten, voormalige fabrieksgebouwen en oude pakhuizen wisselen elkaar af. Samen bieden ze een aanbod van creatieve werkplekken, bijzondere huizen, stoere hotspots en places to be. Comfort Partners heeft de opdracht gekregen voor het uitvoeren van het installatiewerk in 51 woningen in Arnhem.

07 okt 2020

Sponsorcontract voor Halte Zomervilla

Comfort Partners draagt Halte Zomervilla een warm hart en een warm thuis toe.

15 apr 2020

Samenwerken aan duurzame woningbouw met INDU-Zero

Speciale renovatiepakketten helpen meer dan 22 miljoen woningen in de Noordzeeregio om snel energieneutraal en toekomstbestendig te worden. Vijftien organisaties uit zes landen werken samen om een ​​fabriek te ontwerpen die deze renovatiepakketten op industriële schaal kan produceren. Ron van Schaijck, directeur Comfort Partners zal zitting nemen in de Advisory Board. Ciska Hoogeveen, Manager Duurzaamheid, is nauw betrokken in de werkgroep. Een mooie gelegenheid om kennis te delen en samen te werken aan duurzame woningbouw. #maakdetoekomst #samen #duurzaam

15 apr 2020

TBI Jaarverslag 2019

TBI Jaarverslag 2019 Betere resultaten in 2019 en hogere orderportefeuille geven stabiele basis TBI: ONDANKS CRISIS JUIST NU DOORGAAN MET BOUWEN EN INSTALLEREN

06 apr 2020

De e-CO2tainer van Mobilis TBI is een prachtige duurzame innovatie

De e-CO2tainer van Mobilis TBI is een prachtige duurzame innovatie waarvoor Comfort Partners de aansluitingen heeft geïnstalleerd.